Hoe MatriXcoaching kan helpen bij ADD

Een leerling van mij, die gediagnosticeerd is met ADD, had vaak paniekaanvallen. Wanneer ze in de stress raakte, uitte zich dit vaak in paniek waarbij ze zelf een soort explosie ervaarde. Daarnaast was het een chaos in haar hoofd waardoor ze afspraken vergat en dingen kwijt raakte. Dit frustreerde haar en haar omgeving. 

Tijdens de MatriXcoaching heeft ze haar eigen hoofd opgeruimd hetgeen haar weer overzicht en lucht gaf. Ze kon weer focussen! In de afbeelding hierboven zie je de weergave van het (denkbeeldige) hoofd voor en na  het opruimen met behulp van de MatriXmethode. Misschien kun je je nu voorstellen dat ze niet zich eerst niet goed kon focussen.

De sessie daarop heeft ze aan haar angst gewerkt. Toen ze terugging naar het moment van paniek zag ze bepaalde beelden en voelde ze trillingen in haar hand en een beklemmend gevoel bij de keel. De trillingen waren duidelijk zichtbaar, ook voor mij. Ze kwam er achter dat ze zelf in staat was om de beelden te veranderen, de trillingen in de hand en het beklemmende gevoel bij de keel te laten verdwijnen. Ze was erg verbaasd dat dit werkte want ze was eigenlijk vrij sceptisch de sessie ingegaan.

Daarna heeft ze eindexamen gedaan. Ze heeft veel minder paniek ervaren dan normaal en is geslaagd!!

Herken je de angst en paniek ook bij je eigen kind? Of zie je dat jouw kind zich niet kan focussen? En gun je jouw kind dat hij of zij hier geen last meer van heeft?
Neem dan contact met me op via mail of bel me op 06-43835353. Ik help jouw kind graag. Wil je eerst meer informatie? Kijk dan op mijn site.

Kamp jezelf met angsten, ben je onzeker of heb je het gevoel dat je hoofd overloopt? Ook voor volwassenen bied ik hulp. Kijk gerust op mijn site voor de mogelijkheden of neem direct contact op door te bellen op 06-43835353.

 

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *